Ga naar: Onze groepspagina voor informatie over; Workshops & bijeenkomsten, vacatures, groepsnieuws en besparingstips. 

Ga naar Ergopartner van Schaijk

WMO en ergonomie, 
Levensloopbestendig wonen, 
Woonaanpassingen, Seniorenadvies en comfortabel wonen.

Ga naar EnergieregisseurGa naar: Energiebesparingsadvies, Zonne energie, Kenniscentrum duurzaam installeren en bouwen, Integraal advies en uitvoering projecten

Buiten openingstijden belt u gratis met (0800) 0825.

 

Partner van

Aanbevelingen

"Wij hebben afgelopen donderdag op ons adres in Berkhout uw installateur mogen ervaren bij de- en montage van een cv-ketel. Als zeer vriendelijke en voorkomende specialist heeft hij een hoogwaardig stuk werk afgeleverd, met name te zien aan de afwerking en wijze van (her-)aanleg van leidingen. Ook de aan ons goed verzorgde aflevering van de installatie met toelichting en opruiming nadien, verdienen een pluim. Wat een verademing in deze tijd! Van deze man word je blij! Wij weten u te vinden en aan te bevelen! Dat wilden wij toch even aan u kwijt! "
Wilfred en Dieneke Jansen uit Berkhout

"Onze lekkende afvoer van de wastafel was ook voor de deskundige een uitdaging, maar de kundige collega van Michel van Schaijk heeft ons probleem snel verholpen. Michel heeft ons ook nog eens schappelijk en prettig geholpen. Dank daarvoor Installatiebedrijf van Schaijk BV! Ik beveel jullie van harte aan!"
Patrick Odendaal uit Medemblik

Bekijk onze projecten!

Klik hier en bekijk onze projecten!

 

 
 
 
 
 
 

Copyright 2012 Installatie Adviesgroep van Schaijk bv